Όταν ο Larry King φιλήθηκε στο στόμα με τον Marlon Brando – ΒΙΝΤΕΟ

Στο μακρινό 1994 θα σας πάμε σήμερα, όταν ο Marlon Brando παραχώρησε συνέντευξη στον Larry King. Ο τελευταίος έφυγε από τη ζωή χτες σε ηλικία 87 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό βυθίζοντας στο πένθος τη δημοσιογραφική οικογένεια.

Advertisement

Ο Larry King ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος και είχε στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες. Ανάμεσα στις αξέχαστες στιγμές της πλούσιας καριέρας του ήταν και η συνομιλία με τον Marlon Brando ο οποίος ανήκει στην λίστα εκείνων που έδωσαν πολύ λίγες συνεντεύξεις.

Ο Marlon Brando μισούσε τις συνεντεύξεις αλλά απεδέχθη την πρόσκληση του δαιμόνιου King. Στο τέλος μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, τον φίλησε στο στόμα και αποχαιρετίστηκαν συγκινημένοι.

Advertisement

«Γιατί δεν σου αρέσουν οι συνεντεύξεις;», ρώτησε ο Κινγκ τον Μπράντο. «Λοιπόν, κυρίως επειδή το ενδιαφέρον περιστρέφεται στα χρήματα», απάντησε ο Μπράντο. «Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των συνεντεύξεων σήμερα, τα χρήματα». Συνέχισε λέγοντας ότι «…μια ιστορία είναι πολυτιμότερη από μια άλλη λόγω της αναγνωσιμότητας της, για παράδειγμα. Η ιστορία του OJ Simpson απογειώθηκε»… «Απλά δεν μου αρέσει η ιδέα να πουλάω τον εαυτό μου», είπε ο Μπράντο.

Στο τέλος δημοσιογράφος και ηθοποιός τραγούδησαν μαζί το «Got a Date With a Angel». Στο φινάλε Λάρι Κινγκ και Μάρλον Μπράντο φιλήθηκαν στο στόμα σε μία τηλεοπτική στιγμή που έμεινε στην ιστορία.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement