Eurovision: O Βρεττός Βρεττάκος λύνει τη σιωπή του για τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski που θα κοσμούν την ολόσωμη φόρμα της Στεφανίας

Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά της Eurovision 2021 είναι πυρετώδεις και η Στεφανία που θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη εμφάνιση της στον B’ ημιτελικό στις 20 Μαΐου. Η ίδια εκτός από τις φωνητικές της δυνατότητες εντυπωσίασε στις πρόβες και με τη σκηνική της παρουσία. Η κορυφαία ενδυματολογική επιλογή φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου.

Advertisement

Ο Βρεττός Βρεττάκος λύνει τη σιωπή του και μιλά για τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski που κοσμούν την ολόσωμη φόρμα της Στεφανίας. Ο κορυφαίος δημιουργός μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αποκάλυψε… μυστικά από την εμφάνιση της Στεφανίας: «Είναι εμπνευσμένο από την κορεατική ποπ σκηνή, (K-pop). Κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι έντονες στυλιστικές επιλογές, με έντονες λάμψεις».

Όλα όσα είπε: «Είναι μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Έχει ασορτί, πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων και μοιάζουν με το δέρμα του φιδιού. Έγινε ειδική επεξεργασία από μωβ μακέτα 3D σε δέρμα φιδιού και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της κρυσταλοποίησης. Η εμφάνιση της Στεφανίας ολοκληρώνεται με ίδια κεντημένα, κρυστάλλινα μωβ γάντια. Aναδεικνύει τη θηλυκότητά της, σεβόμενη όμως την ηλικία της και παραπέμπει λίγο στην δεκαετία του 1980. Έχει αρκετά κοψίματα για περισσότερη θηλυκότητα. Τα κρύσταλλα του συγκεκριμένου ρούχου δημιουργούν μαξιμαλιστική πολυτέλεια και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον διαγωνισμό της Eurovision».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement