Άγριες Μέλισσες: «Ήταν προσωπικό μου στοίχημα ο ρόλος αυτός να μη γίνει καρικατούρα»

Στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε ο Γιώργος Ηλιόπουλος μιλώντας στην Real και την Κορύνα Μαντάγαρη. Ο τηλεοπτικός Προκόπης αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο της σειράς που ξεκινάει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Advertisement

«Θεωρώ τον εαυτό μου τρομερά τυχερό που υπάρχω σε αυτή τη δουλειά, συγκινούμαι κάθε φορά που διαβάζω το σενάριο, ενώ, όταν με σταματά ο κόσμος και μου μιλά για τη σειρά, νιώθω ευλογημένος. Για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, είμαστε στα γυρίσματα 12-14 ώρες κάθε μέρα όλοι μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

Για την επόμενη σεζόν της σειράς λέει: «Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας. Θα ασχοληθούμε με τα πιο σκοτεινά κομμάτια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και ανυπομονώ να δω πώς οι συγγραφείς θα χειριστούν αυτή την περίοδο. Ο Προκόπης, ως αριστερός, θα εξοριστεί μαζί με το δάσκαλο στη Λέρο, όπου θα περάσει πολύ δύσκολα».

Advertisement

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση που θα μιλήσουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους και θα θυμίσουμε σε όλους ότι η ελευθερία δεν είναι δώρο, είναι ένα αγαθό που κερδίζεται με συνεχείς αγώνες. Ήταν προσωπικό μου στοίχημα ο ρόλος αυτός να μη γίνει καρικατούρα», είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement