Χριστουγεννιάτικος στολισμός τελευταίας στιγμής!

Ο περισσότερος κόσμος, επειδή υπήρχε και αρκετός ελεύθερος χρόνος φέτος τα Χριστούγεννα λόγω συνθηκών, στόλισε από πολύ νωρίς.

Advertisement

Υπάρχουν όμως και αρκετοί άνθρωποι που δεν πρόλαβαν ακόμα λόγω δουλειάς και γενικά φορτωμένου προγράμματος. Σήμερα θα δούμε μερικές ιδέες για στολισμό τελευταίας στιγμής και με πράγματα που ήδη έχουμε μιας και οι αγορές είναι αρκετά δύσκολες και χρονοβόρες αυτό το διάστημα. Οπότε τι καλύτερο από το να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας και να δημιουργήσουμε από υλικά που έχουμε ήδη.

Στεφάνι από pom pom. Σε ένα συρμάτινο στεφάνι ακόμα και από παλιές σιδερένιες κρεμάστρες βάζουμε πολύχρωμα Pom pom, το δένουμε από ένα σκοινάκι και το κρεμάμε στην πόρτα μας αλλά και σε κάποιο κάδρο μας. Στην περίπτωση που δε ξέρετε να τα φτιάχνετε υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube όπως το παρακάτω.

Advertisement

Μπορείτε επίσης να δουλέψετε με κόκκινη κλωστή ώστε να έχει εντελώς χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα για τους πιο κλασσικούς μας φίλους.

Δίσκος με στολίδια. Προφανώς εάν δεν στολίσατε δέντρο ίσως τώρα να μην προλαβαίνετε. Μπορείτε όμως να πάρετε τα στολίδια σας, και όποια σας φαίνονται ότι δεν σας ταιριάζουν πια να τα ζωγραφίστε να κολλήσετε πούλιες, glitter και ότι άλλο σας ταιριάζει. Τα τοποθετείτε σε έναν αγαπημένο σας δίσκο και μπορείτε να στολίσετε την τραπεζαρία σας.

Advertisement

Ένα άλλο ωραίο στοιχείο που μπορούμε να προσθέσουμε στο ντεκόρ μας είναι ένα χριστουγεννιάτικο πατάκι. Παίρνουμε το κλασσικό πατάκι σε φυσική απόχρωση, π.χ. κοκοφοίνικα και με τον λευκό μαρκαδόρο μας σχεδιάζουμε τα αγαπημένα gingerbread σπιτάκια. Το αφήνουμε να στεγνώσει και έτοιμο!

Μια άλλη ιδέα είναι να πάρουμε διάφορες χάρτινες συσκευασίες που ήδη έχουμε και να τις ντύσουμε με πολύχρωμα υφάσματα και κορδέλες και να τα σκορπίσουμε στο σπίτι ώστε να δημιουργήσουμε χαρούμενες γωνιές!

Ότι και αν κάνετε, καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement