Τι μένει και τι φεύγει στην διακόσμηση την χρονιά που ήρθε!

Έφυγε μια πολύ δύσκολη χρονιά, και κάποιοι μπορούν να πουν πως στην ουσία τώρα ξεκίνησε η νέα δεκαετία καθώς δεν ζήσαμε την τελευταία χρονιά κανονικά. Πάμε να δούμε τι μένει και τι φεύγει στις τάσεις της διακόσμησης.

Advertisement

Κάτι που σίγουρα χαρακτήρισε τα τελευταία χρόνια στον τομέα της διακόσμησης ήταν το γκρι. Όλες οι αποχρώσεις και οι συνδυασμοί του. Πλέον έρχεται να αντικατασταθεί από ήρεμα γαλάζια, πράσινα, ακόμα και τόνοι του τυρκουάζ.

Ακόμα και αν είστε πιο κλασσικός τύπος η μέντα θα σας δικαιώσει.

Advertisement

Η μονοχρωμία είχε την τιμητική της ειδικά στις πιο γήινες αποχρώσεις. Η μόδα συνεχίζει και αγαπά την μονοχρωμία αλλά σε πιο έντονα χρώματα όπως το ρουά της παρακάτω φωτογραφίας.

Το φλοράλ και ειδικά οι φλοράλ ταπετσαρίες σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις όπως η λεβάντα της παρακάτω φωτογραφίας έρχονται να αντικαταστήσουν τα γεωμετρικά σχήματα που πρωταγωνίστησαν την τελευταία δεκαετία ειδικά στα χαλιά μας.

Advertisement

Οι συνδυασμοί διάφορων χρωμάτων, υφασμάτων καθώς και του παλιού με το καινούργιο έρχονται να αντικαταστήσουν την «τελειότητα».

Η νέα δεκαετία προτιμά να φαίνεται η πολυδιάστατη προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του ιδιοκτήτη , παρά την τέλεια παλέτα ενός άψυχου σκηνικού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement