Άγριες Μέλισσες – 3ος κύκλος: «Μία κινηματογραφική ταινία καθημερινά στον ΑΝΤ1…»

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα έχει αρχίσει. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 τον επόμενο μήνα και οι τηλεθεατές ανυπομονούν. Ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Γιάννης Βασιλώττος που υποδύεται τον Μπάμπη παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε για το μέλλον του στη σειρά αλλά και τη μεγάλη του αγάπη την Ασημίνα.

Advertisement

Στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών θα σας δούμε στην εξορία;

Ναι, έτσι έμαθα κι εγώ. Θα πάμε στην εξορία και θα περάσουμε δύσκολα, όπως όλοι όσοι το βίωσαν αυτό στο παρελθόν. Χαίρομαι που θα ερμηνεύσω ένα ρόλο που έχει περάσει όλα αυτά και νιώθω τιμή που θα κάνω κάτι τέτοιο.

Advertisement

Φαντάζομαι ότι η Ασημίνα δεν θα φύγει από το μυαλό του Μπάμπη…

Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας τα καινούργια σενάρια και μπορώ να σας πω είναι ότι το επίπεδο θα ανέβει πάρα πολύ από όλες τις απόψεις. Θα είναι σαν να βλέπουμε μια κινηματογραφική ταινία καθημερινά.

Advertisement

Η σειρά αυτή άλλαξε τη ζωή σας;

Εννοείται, ανέβηκα πολλά σκαλιά, και επαγγελματικά και καλλιτεχνικά και ως άνθρωπος. Για μένα είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής μου.

Ο ρόλος του Μπάμπη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο…

Ναι, χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αγαπήσει το ρόλο και με σταματάει στο δρόμο για να μου μιλήσει. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι αναγνωρίζεται και η δουλειά που κάνω ως ηθοποιός.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του έχετε αγαπήσει εσείς;

«Την ανεμελιά του, το γεγονός ότι δεν σκέφτεται πολύ πριν μιλήσει και την αντίσταση που φέρνει στο κατεστημένο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement