Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Σας ευχαριστώ που πετύχατε να με κρατήσετε στη ζωή περισσότερο για να με θυμάται το κοριτσάκι μου…»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σήμερα σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο σπουδαίος μας αθλητής έδωσε μάχη τα τελευταία δύο χρόνια με το καρκίνωμα NUT. Είχε συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, δύο αργυρά μετάλλια και μια μεγάλη πορεία στον αθλητικό κόσμο.

Advertisement

Σήμερα το πρωί ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media το τελευταίο του μήνυμα. Ο ίδιος θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο και τα λόγια του είναι γροθιά στο στομάχι.

«Με κρατήσατε στη ζωή περισσότερο από όσο αναλογούσε στον πολύ επιθετικό καρκίνο μου, μου χαρίσατε το χρυσό μετάλλιο της παράτασης της ζωής μου σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, όταν η κόρη μου η Ελεάννα ήταν μόλις 3,5 ετών και δεν θα θυμόταν τίποτα από εμένα, ενώ τώρα στα 5,5 της χρόνια θα με θυμάται έστω σαν μακρινή ανάμνηση και θα μπορεί να διηγηθεί ιστορίες στον μικρό της αδερφό τον Γιώργο, ώστε να με κρατήσουν ζωντανό στην καρδιά τους για πάντα».

Advertisement

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement