Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι έγινε και κάνουν πίσω στο γάμο τους;

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στη ελληνική showbiz, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου όχι μόνο έχουν επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση τους αλλά έχουν ανακοινώσει δημόσια ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Advertisement

Η πρωταγωνίστρια από την σειρά «Άγριες Μέλισσες» και ο σύντροφός της μουσικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης έχουν δημόσια παραδεχθεί ότι είναι ζευγάρι και ότι μέσα στη χρονιά θα ενωθούν επίσημα με τα δεσμά του γάμου.

Πότε όμως θα πραγματοποιήσουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους; Έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες;

Advertisement

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλώντας στο περιοδικό Gala και στον Πάνο Ζόγκα αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο τους, αυτή τη φορά όμως δήλωσε ότι ήταν σκέψεις του παρελθόντος και ότι ίσως δεν ντυθεί σύντομα γαμπρός…

Πάντως νομίζω ότι το «ανύπαντρος» θα αλλάξει σύντομα.

Advertisement

Ε, θα δούμε. Δεν θα σου πω πολλά γι’ αυτό. Είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει, αλλά την κρατάμε πολύ ιδιωτικά. Φεύγει λίγο από εδώ και από εκεί και γράφουν γι’ αυτό, χωρίς να το έχουμε δώσει εμείς, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε πολύ ιδιωτικό. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα γίνει σε φετινή ημερομηνία, αλλά όλα αυτά είναι πολύ στον αέρα. Αυτά που γράφονται είναι σκέψεις που έκανα στο παρελθόν. Τώρα με την παράταση της πανδημίας, το τρίτο κύμα και όλα αυτά, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει.

Είναι εύκολο ή δύσκολο να έχεις σχέση με ηθοποιό;

Δεν το έχω σκεφτεί ως κάτι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Για μένα είναι μια συνθήκη. Έχει τα καλά και τα κακά του. Το καλό είναι ότι καταλαβαινόμαστε και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βγεις εύκολα να κρυφτείς όταν θα βγεις έξω με την σχέση σου να κάνετε μια βόλτα. Αισθάνεσαι ότι σε κοιτάνε, ότι οι στιγμές δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο ιδιωτικές. Οπότε μαθαίνεις να συνδιαλέγεσαι με αυτό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement