Ντίνα Κώνστα: Δυο τραγικές συμπτώσεις που σημάδεψαν την ζωή της

Η σπουδαία ηθοποιός Ντίνα Κώνστα που τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό γηροκομείο με άνοια και την Κυριακή 03/07 έφυγε απ’ την ζωή σε ηλικία 83 ετών είχε δυστυχώς τα τελευταία χρόνια σημαδευτεί από δυο τραγικές συμπτώσεις.

Advertisement

Η πρώτη ήταν όταν η αγαπημένη ηθοποιός το 2002 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Μαμά και γιός».

Υποδύονταν την Ιουλία Χανιώτη μια γυναίκα γύρω στα 70 που συγκατοικούσε σε μια παλιά μονοκατοικία με τον γιο της για να την φροντίζει καθώς παρουσίαζε τα πρώτα συμπτώματα άνοιας. Μια πάθηση που έμελλε να βιώσει και στην πραγματική της ζωή. Ενώ σαν βράχος δίπλα της στάθηκε η πολυαγαπημένη της ανιψιά.

Advertisement

Να σημειώσω εδώ ότι η ίδια θεωρούσε την συγκεκριμένη σειρά την καλύτερη απ’ όλες όσες είχε παίξει.

Η δεύτερη τραγική σύμπτωση έλαβε χώρα το 2020 όταν λίγες εβδομάδες άλλα και κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας έφυγαν από την ζωή δύο καλοί της φίλοι και συνάδελφοι.

Advertisement

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος και ο Δημήτρης Τσούτσης με τους όποιους συνεργάστηκε εξαιρετικά στις πετυχημένες σειρές της δεκαετίας του 1990 «Το δις εξαμαρτείν» και «Δύο ξένοι» αντίστοιχα.

Αμφότεροι οι ηθοποιοί υποδύθηκαν τους διευθυντές καναλιών με τους οποίους η Ντίνα Κώνστα ως Γιολάντα Ραγιά και Ντένη Μαρκορά είχε μια ιδιαίτερη σχέση είτε αυτή ήταν φιλική είτε ερωτική.

Χρήστος Κωνσταντίνου

  • Instagram : xristoskp
  • Facebook : Xristos konstantinou
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement