Ελεονώρα Μελέτη: «Έψαχνα να βρω την ευτυχία σε πράγματα που ξέρω πια ότι δεν την κρύβουν…»

Για την ευτυχία μίλησε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη το πρωινό της Κυριακής που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Η παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο της ζωής της που θεωρούσε πως μπορεί να βρει την ευτυχία σε πράγματα που ποτέ δεν υπήρχε.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Είμαι από τις γκρινιάρες! Δηλαδή θα σηκωθώ ένα πρωί στραβωμένη και δεν θα βλέπω αυτά που έχω αλλά αυτό που ίσως μου λείπει εκείνη την στιγμή. Αυτό θέλω να το δουλέψω. Είχα μπει και γω στην παγίδα να ψάχνω να βρω την ευτυχία σε πράγματα που ξέρω πια ότι δεν την κρύβουν. Και το ξέρω πολύ καλά. Το έμαθα με τα χρόνια, με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της δημοσιότητας σε αυτό.

Advertisement

Η ηλικία μου 19 – 24 ήταν στην περίοδο της μεγάλης φούσκας που στην Ελλάδα τα ζούσαμε όλα με πολλή ένταση, πάθος και ποσότητα που ήθελες, για να νιώθεις καλά, να είσαι μέσα στη μάζα. Δηλαδή για να είσαι ευτυχισμένος θα πρέπει να είσαι ωραία ντυμένος, να πας το καλοκαίρι στη Μύκονο και να είσαι πολύ δημοφιλής. Η πρώτη μου επαφή με την δημοσιότητα ήταν ένα τέτοιο τεράστιο μπαμ που έγινε στη ζωή μου που έκανε λίγο πιο εσωστρεφή. Με έκανε να κάνω πίσω. Έκανα πολύ πίσω. Σχεδόν αποσύρθηκα και εκεί σιγά σιγά άρχισα να ανακαλύπτω την ουσία της ζωής και των πραγμάτων».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement