Γιώργος Ασημακόπουλος: H πρώτη αντίδραση της οικογένειας του μετά την αποκάλυψη για τον χαμό του αδελφού του

Το προσωπικό δράμα του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Survivor αποκάλυψε ο Περικλής Κονδυλάτος όπως σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στην απώλεια του αδελφού του 29χρονου επιχειρηματία από καρκίνο, αρκετά χρόνια πριν.

Advertisement

«Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Άλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασημακόπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί, ο Αλεξ του «έβαλε χέρι» και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρίσαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα… Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να συγχαίρει τον Αλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμένα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η εφημερίδα ΟΝ time και η Σπυριδούλα Τριάντου παρουσιάζουν την πρώτη αντίδραση της οικογένειας μετά την αποκάλυψη. Ο μικρός γιος της οικογένειας έσβησε σε ηλικία μόλις εννέα ετών καθώς είχε όγκο στο κεφάλι. Η οικογένεια δεν γνώριζε για την αποκάλυψη του Κονδυλάτου και όλο αυτό τους δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα αφού δεν ήθελαν να μαθευτεί και στεναχωρήθηκαν καθώς θυμήθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις που έζησαν μέσα από τα πολλά μηνύματά που άρχισαν να δέχονται.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement