Γρηγόρης Βαλτινός για θεωρίες συνομωσίας κορονοϊού: «Να συλληφθούν αυτοί οι ανόητοι, αμόρφωτοι»

Σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Pop Up» είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε σε μία από τις λίγες συνεντεύξεις που δίνει, τον ηθοποιό Γρηγόρη Βαλτινό.

Advertisement

Ο ηθοποιός μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή για τα θέατρα την εποχή της καραντίνας λόγω κορονοϊού, για τις θεατρικές παραστάσεις που γίνονται μέσω ίντερνετ, για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον ιό. Κι ακόμη εξέφρασε και την άποψή του για ανθρώπους που βγήκαν από ριάλιτι κι ασχολήθηκαν με την υποκριτική, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ειρήνη Καζαριάν.

«Το θέατρο πρέπει να βοηθηθεί αλλιώς θα πεθάνει. Ακόμα και με το 30% τα θέατρα είχαν πληρότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για θέατρο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά τα θέατρα. Είμαι εντελώς αρνητικός με τις παραστάσεις μέσω ίντερνετ. Σιγά σιγά ακόμα και οι σχέσεις μας θα περνάνε από την τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά για το κλείσιμο των θεάτρων λόγω της καραντίνας.

Advertisement

Σε ερώτηση για τους παίκτες ριάλιτι που εμπλέκονται με την υποκριτική, απάντησε: «Η σχέση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο ήταν μοντελισμός παρά υποκριτική. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετώπισε αρκετά σοβαρά την υποκριτική».

Και ακόμη αναφέρθηκε στις θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν, ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, λέγοντας: «Κάποιοι ανόητοι, αμόρφωτοι, αφελείς πρέπει να συλληφθούν που βγάζουν θεωρίες συνομωσίας ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποια ονόματα γιατί δεν τον ξέρω τον κύριο Πετράκο που λέτε. Μιλάω γενικά και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλο τον κόσμο, είναι εγκληματική αυτή η ενέργεια».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement