Ηρακλής Τσουζίνοβ: «Έτρωγα ξύλο. Μου έκαναν bullying και ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω…»

Στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, στο bullying αλλά και στην σχέση με τον πατέρα του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Τσουζίνοβ μιλώντας στο περιοδικό «HELLO» και τον Γιάννη Βίτσα. Ο νικητής του GNTM αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, στην εγκατάλειψη ενώ απάντησε και στο αν είναι σε σχέση με την Μαρινέλα από το GNTM.

Advertisement

Πόσο δύσκολο ήταν για σένα το bullying που βίωσες στη Ρωσία;

Το περιβάλλον στην Ρωσία, ήταν, ας πούμε, εχθρικό. Έτρωγα ξύλο. Αυτοί που μου ασκούσαν bullying ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω. Υπήρχαν όμως και πολύ χειρότερες περιπτώσεις.

Advertisement

Δυσκολευτήκατε με την μητέρα σου. Υπήρχαν περίοδοι που δεν είχατε ούτε τα αναγκαία;

Αν και περάσαμε δύσκολες στιγμές, είχαμε πάντα τα βασικά. Θα έλεγα πως μου έλειπαν οι μικρές πολυτέλειες που απολαμβάνουν τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν είχα ποτέ παιχνίδια ή ωραία, καινούρια ρούχα. Δεν μέναμε, επίσης, σε δικό μας σπίτι. Ίσως ακούγονται θλιβερά όσα λέω, αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητά μου. Δεν το έβαλα όμως ποτέ κάτω.

Advertisement

Ο Ηρακλής με τη μητέρα του στο GNTM:

Η μητέρα μου μου έλεγε να μη δίνω σημασία στο περιτύλιγμα και με διαβεβαίωσε πως θα αποκτήσω ό,τι επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι είστε πολύ ερωτευμένοι με τη Μαρινέλα από το GNTM.

Δεν ισχύει. Είμαι μόνος! Με τη Μαρινέλα είμαστε απλώς φίλοι.

Αλήθεια, με τον πατέρα σου ήρθατε σε επικοινωνία έπειτα από το παιχνίδι;

Όχι! Δεν έχουμε καμία επαφή εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω πού βρίσκεται, αν γνωρίζει για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι και τι σκέφτεται. Δεν ασχολούμαι μαζί του. Είναι ένα θέμα που δεν ακουμπάω καν.

Διαβάστε περισσότερα στο «HELLO!» που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement