Τουρισμός για Όλους: Σήμερα η κλήρωση για τους νέους νικητές

Νέα κλήρωση αναμένεται σήμερα για τα voucher του προγράμματος Τουρισμός για Όλους μέσω του οποίου θα δοθεί το επίδομα διαμονής για διακοπές τον χειμώνα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν είτε μέσω sms είτε μέσω email σε περίπτωση που κέρδισαν.

Advertisement

Πρόκειται για 200.000 voucher διακοπών που θα δοθούν στους πολίτες, στο πλαίσιο της τόνωσης της τουριστικής περιόδου κατά τη χειμερινή περίοδο.

Όπως ανέφερε στην 86η ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης «μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική σεζόν του καλοκαιριού, θέλουμε να δώσουμε πρόσθετα κίνητρα για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, κυρίως μέσα από τη διεύρυνση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», ώστε να καλύψει ακόμη 200.000 νέους δικαιούχους. Να μην αισθάνονται συμπολίτες μας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπόρεσαν να πάνε φέτος διακοπές. Προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος και τον χειμώνα, θα εγκρίνουμε πρόσθετα κονδύλια. Θα διατεθούν ώστε η Ελλάδα να διαφημιστεί από κοινού με τον ΕΟΤ, με αεροπορικές εταιρείες, με tour operators, για το διάστημα έως τον Μάρτιο του 2023».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement