Νέο χτύπημα Ευθυμιάδη στο instagram – Ιδρώνουν οι πατούσες σας;

Τι κι αν έχασε τον πρώτο λογαριασμό του στο instagram o Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει για άλλη μια φορά, δίνοντας τις συμβουλές του σε ένα ακόμη ζήτημα.

Advertisement

Ο γνωστός ηθοποιός λατρεύει αυτό τον τρόπο επικοινωνίας με τους διαδικτυακούς του φίλους και μέσα από τον καινούργιο του λογαριασμό μοιράστηκε ένα ακόμη υλικό που έγινε Viral.

Στην νέα του ανάρτηση εξηγεί τι σημαίνει γείωση, αλλά και το τι πρέπει να κάνουμε για να μην ιδρώνουν οι πατούσες μας.

Advertisement

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Lock down-Soul up

Advertisement

Τι σημαίνει γείωση; Οι πατούσες μας είναι φτιαγμένες για την επαφή με το χώμα. Έτσι γίνεται αποτοξίνωση και έτσι παίρνουμε και εμείς την ζωτική ενέργεια της Γης.

Όταν οι πατούσες διαμαρτύρονται για την κλεισούρα, τότε ιδρώνουν, δημιουργούν άσχημη οσμή, μύκητες νυχιών κλπ. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τους καλοκαιρινούς μήνες (που περπατάμε ξυπόλυτοι πιο συχνά ) είμαστε πιο υγιείς, ενώ το χειμώνα που οι πατούσες είναι συνέχεια κλεισμένες μέσα στα παπούτσια, οι ιώσεις αυξάνονται.

Φέτος, λόγω καραντίνας, πολύ πιθανό είναι ότι έχουμε χάσει εντελώς την επαφή με το έδαφος, την γείωση μας.

Στην πόλη, οι πιο πολλοί ζούμε και εργαζόμαστε σε ορόφους, στον αέρα δηλαδή, χρησιμοποιούμε αμάξι ή μέσα μεταφοράς (πάλι στον αέρα), και τη νύχτα πάλι κοιμόμαστε στον αέρα.

Ελάχιστοι Περπατάμε καθημερινά. Σας προσκαλώ να βγάλετε τα παπούτσια και κάλτσες και να αφήσετε τις πατούσες ελεύθερες σε επαφή με το έδαφος (χώμα), έστω και λίγα λεπτά κάθε μέρα κάνουν την διαφορά!

Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα! 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement